top of page

Lämpimästi tervetuloa Espacen kauneushoitolaan!

Hoidan sinua yli 20 vuoden kokemuksella!

Piian meriitit:

Clarinsin ja Sensain meikkitaiteilija 2003-2009

Ammattiehostus SM 1. sija 2002

Ammattiehostus SM 3. sija 2003

espace_pia.jpg

Piia Vsrismäki, 

SKY-Cidescodiplomikosmetologi

HOIDOT & HINNASTO

KASVOHOIDOT

Ihonpuhdistus 1 h / 70,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto (mekaaninen ja/tai UÄ), naamio, suojaus.

Lisäpalveluna hieronta, 15 min 15,00

Ultraäänipuhdistus, 40 min / 65,00 €

Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, naamio, suojaus.

 

EXPRESS -KASVOHOIDOT

Express-kasvohoito 30 min / 50,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, hoitava ja tehokas kuitukangasnaamio, suojaus.

Kosteuttava hemmotteluhetki, herkälle, stressaantuneelle tai elinvoimaa tarvitsevalle iholle, heleyttää ihoa, tasoittaa pieniä ryppyjä ja juonteita.

 

KASVOHOIDOT JA ERIKOISKASVOHOIDOT

Kasvohoito n. 1 h / 85,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio, suojaus.

 

Täydellinen kasvohoito n. 1,5 h / 100,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, UÄ-puhdistus/UÄ-lifting, seerumi, hieronta, naamio,suojaus.

 

Happohoito (kemiallinen kuorinta) 50 min / 85,00 €

Alkupuhdistus, happokuorinta, seerumi, hieronta, naamio, ihon suojaus. 

Tasoittaa juonteita ja akne- ja muita arpia, kiinteyttää, kirkastaa, rauhoittaa ja puhdistaa ihon pintaa tehokkaasti. Suositellaan sarjahoitona.

5 kerran sarjahoitopaketti (7-10 päivän välein) 380,00

Pikahappohoito 30 min  / 65,00 €

Alkupuhdistus, happokuorinta, naamio tai seerumi, ihon suojaus.

5 kerran sarjahoitopaketti (7-10 päivän välein) 290,00 €

Mikroneulaus 1 h 15 min / 140,00 €

Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi ja neulaus, rauhoittava naamio, suojaus. Sisältää henkilökohtaisen neulausrullan (säilytetään hoitolassa). Suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona. Tutustu ennen hoitoa mahdollisiin vasta-aiheisiin.

Mikroneulaus jatkokäynnit (sarjahoitosuositus 2-4 viikon välein) 100,00 €

Mikroneulaus ja happohoito 1,5 h / 160,00 €

Alkupuhdistus, happokuorinta, seerumi ja neulaus, rauhoittava geelinaamio, suojaus. Sisältää henkilökohtaisen neulausrullan.

Mikroneulaus ja happohoito, jatkokäynnit 120,00 €

 

RIPSET JA KULMAT

Ripset tai kulmat / 20,00 €

Ripset ja kulmat / 30,00 €

Ripsien kestotaivutus (n. 1 h 15 min) / 65,00 €

Ripsien kestotaivutus + ripsien (tai kulmien) värjäys / 75,00 €

Ripsien kestotaivutus + ripsien ja kulmien värjäys / 85,00 €JALKAHOITO

Jalkahoito, n. 1 h 15 min / 75,00 €

Kylvetys tarvittaessa, kovettumien poisto, kynsien hoito, hieronta.

Lisäpalveluna kynsien lakkaus, sisältää pienen kynsilakkapullon 15,00 €

IHOKARVOJEN POISTO SOKEROIMALLA

Sääret tai reidet / 40,00 €

Sääret ja reidet / 70,00 €

Bikinilinja (naiset) / 30,00 €

Kainalot / 30,00 €

Ylähuuli / 12,00 €

Ylähuuli ja leuka / 20,00 €

Käsivarret / 35,00 €

Paketti / 85,00 € Kainalot, bikinilinja, sääret

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

KASVOHOIDOT

Kasvohoito ja siinä käytettävät tuotteet suunnitellaan yhdessä ihosi sen hetkinen tila huomioiden. Klassiseen kasvohoitoon kuuluu aina rentouttava n. 20 min. kestävä hieronta décolleté - kaula - kasvot -alueelle.

 

 

ULTRAÄÄNIHOIDOT

Ultraäänellä voidaan imeyttää tehoaineita ihoon sekä kuoria ja puhdistaa hellävaraisesti ihoa epäpuhtauksista. Ultraäänipuhdistus/-kuorinta soveltuu erinomaisesti pintakuivalle epäpuhtaalle iholle, jossa epäpuhtaudet ovat tiukasti huokosissa ja jos mekaaninen puhdistus tuntuu kivuliaalta.


Vasta-aiheet: raskaus, sydämentahdistin tai elektroniset simulointilaitteet, metalliosat ja implantit hoidettavalla alueella, vakava sairaus, etäispesäkkeet tai kasvaimet, kipu- tai lämpöherkkyys, tulehdukset kasvoilla/kehossa, ihovauriot, implantit hoidettavalla alueella, kuulolaite tai ongelmia kuuloelimissä, vahva kuorintaterapia 1 kk sisällä.

 

 

MIKRONEULAUS

Mikroneulauksessa pienet rullan neulat lävistävät ihon ja aiheuttavat dermikseen pienen mikrovamman, jota iho alkaa välittömästi korjata. Tämän ansiosta kollageenisynteesi alkaa tuottamaan uusia kollageenisäikeitä ja muodostamaan elastiinia ja hyaluronihappoa. Hoitoaineen imeytys mikrokanavia pitkin tehostuu ja ihosta tulee kiinteämpi ja tasaisempi.


Hoito soveltuu: juonteisiin, ryppyihin, veltostuneelle iholle, pigmenttihäiriöihin, samealle ja kalpealle iholle, rasvaiselle iholle, laajentuneisiin ihohuokosiin ja arpikudokseen.


Hoitoa suositellaan 4 - 6 kerran sarjahoitona 2 - 4 viikon välein. Hoidon jälkeen samana päivänä ei suositella hikijumppaa, saunaa, auringolle altistumista eikä meikkiä.


Vasta-aiheet: ihosairaudet, verenohennuslääke, lääkkeiden aiheuttamat ihon vauriot, kemoterapia, herkkä/ärtynyt iho, auringon polttama iho, haavat ja rikkinäiset ihoalueet, tulehtunut akne, 1 kk sisällä asetetut täyteaineet.

 

 

HAPPOHOIDOT

Happohoidot säätelevät ihon pH-arvoa. Hapot poistavat kuollutta ihon pintasolukkoa tehokkaasti. Paras aika hoidolle on syksyllä ja talvella, jolloin ei altistuta auringon säteilylle. Muuna vuodenaikana hoidon/hoitosarjan jälkeen iho tulee suojata erityisen hyvin UV-säteilyltä (sk 50) vähintään kuukauden ajan.


Hoito soveltuu: epäpuhtaalle iholle, laajentuneille huokosille, pigmenttimuutoksiin, rypyille, juonteille, aknearville, auringon aiheuttamille ihovaurioille, harmaalle, kuivalle, ikääntyneelle iholle. Sopii myös couperosa- ja ohuelle iholle. Herkkäihoiselle löytyy myös oma happo.


Sopii kirkastavaksi hoidoksi tai parhaiden hoitotavoitteiden saavuttamiseksi sarjahoitona 4 - 6 kertaa 7 - 10 päivän välein. Ihon suojaus hoidon jälkeen oikeilla tuotteilla on erittäin tärkeää. Tukee myös tehokkaasti mikroneulaushoitoa. Happohoidon ja mikroneulauksen yhdistelmä on lupaava konsepti akne- ja muiden arpien hoitoon.


Vasta-aiheet: ihosairaudet, lääkkeiden aiheuttamat ihon vauriot, kemoterapia, herkkä/ärtynyt iho, auringon polttama iho, haavat ja rikkinäiset ihoalueet, tulehtunut akne. Lääkityksen yhteydessä konsultointi lääkärin kanssa ennen hoitoa, hoitoa ei mm. Roaccutan ja Isotretinoiini -valmisteiden käytön aikana eikä 6 kk käytön jälkeen.

 

 

SOKEROINTI

Ihokarvojen poisto sokeroimalla on hygieeninen, luonnonmukainen ja hellävarainen menetelmä. Sokeroinnilla on myös tehokas ihoa kuoriva vaikutus.


Ennen hoitoa kannattaa antaa ihokarvojen kasvaa (väh. 2 mm), kuorintaa ei saa tehdä 2 vrk aikaisemmin sokerointia eikä kosteusvoidetta tarvitse levittää hoidettavalle alueelle sokerointipäivänä. Tatuoiduista alueista kannattaa konsultoida ennen sokerointia, käsittely saattaa haalentaa kuvaa.


Hoidon jälkeen on tärkeää suojata ihoa auringolta n. viikon ajan ja käyttää kosteuttavaa vartalovoidetta päivittäin. Hikoilua, deodoranttia, itseruskettavia aineita ja hajuvesiä on syytä välttää 1 vrk sokeroinnin jälkeen. Ihon kuorinta kannattaa aloittaa aikaisintaan 2 vrk hoidon jälkeen. Hyvällä kotihoidolla ehkäistään sisään kasvaneiden karvojen muodostumista, kotihoidoksi riittää kuivaharjaus 1 - 3 krt viikossa sekä huolellinen ihon kosteutus.


Vasta-aiheet: kuume, tulehdukset, auringon polttama iho, Roaccutan ja Isotretinoiini -valmisteiden käytön aikana eikä 6 kk käytön jälkeen, ihon kuorinta 2 vrk sisällä ennen käsittelyä. Lisäksi paikallisesti: arvet, ruvet, suuret mustelmat, syylät, suonikohjut, luomet tapauskohtaisest.

Espace Beauty hoidot & hinnasto
bottom of page