top of page

Espace Beauty kauneushoitola on paikka, jossa voit olla juuri sinä! Kiireettömyys ja aito halu palvella asiakkaitani luovat perustan toiminnalleni.

Tärkeintä olet Sinä!

 

Tuotesarjaksi olen valinnut Italialaisen diego dalla palma PROFESSIONAL RVB SKINLAB:in. Olen käyttänyt RVB;n tuotteita niin ammatti-, kuin kotikäytössä vuodesta 2010 asti. Sarja takaa tuloksia! Hoidot sekä tuotteet ovat kosmeettisen alan markkinoiden johtavassa asemassa.

Anniina Salomäki

Unelma-ammatissaan työskentelevä Anniina on erikoistunut ihonhoitoon sekä erilaisten ihotyyppien täsmähoitoon.

Hyvin kouluttautunut.

HOIDOT & HINNASTO

Diego Dalla Palma RVB SKINLAB Kasvohoidot


DETOX

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko omana hoitonaan tai toisen hoidon/sarjahoidon valmistelevana toimenpiteenä. Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä.

60€

 


DETOX + mekaaninen ihonpuhdistus

Detox kasvohoito, jonka yhteydessä tehdään mekaaninen ihonpuhdistus. Hoito kirkastaa sekä puhdistaa tukkeutuneet huokoset. Hoidon jälkeen solut ovat elinvoimaisia ja valmiina vastaanottamaan vaikuttavia aineita.

75€

 

MOISTURISING

Kosteuttava kasvohoito, joka elvyttää ihon kosteudesta vastaavia soluja. Kasvohoito vahvistaa ihon suojatoimintoa sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidossa käytettävien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas.

85€

 


SENSITIVE

Rauhoittava hoito herkälle ja couperosa-iholle. Suojaa ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä.Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoito sisältävä lymfaattinen hieronta edistää nesteiden sekä kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee ja ihosta tulee kuulas. Hoitokokonaisuudella (1-3 hoitoa) saadaan loistavia tuloksia couperosa- iholle.
85€PURIFYING

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Solujen luonnollisen ’bakteeriflooran’ tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia.
70€

 


PURIFYING + mekaaninen puhdistus

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle.Solujen luonnollisen ’bakteeriflooran’ tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia. Hoidon yhteydessä tehdään mekaaninen puhdistus.

85€

 


ANTI-AGE

Elvyttävä kasvohoito aikuiselle iholle. Sisältää myös kirkastavan silmänympäryshoidon. Elvyttävässä hoidossa 51+3 Hyalu complex™ - yhdisteen sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin sekä elastiinin rakenteeseen ja auttavat näin ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Hoitojen sisältävän kosteuttavan- sekä sidekudoshieronnan ansiosta kudoksen hapen- ja ravinnonsaanti paranee ja ihon piirteet saavat välittömästi ryhtiä.

110€

 


THE MAN  Syväpuhdistava hoito

Stressiä lievittävä hoito erityisesti ihon syväpuhdistamiseen. Vähentää epäpuhtauksia sekä tasapainottaa talin tuotantoa.Hoidossa tehtävä kuorinta valmistelee ihon epäpuhtauksien poistoon. Naamio antaa iholle miellyttävän raikkaan tunteen tehden siitä välittömästi kiinteämmän ja sileämmän. Sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy mekaaninen puhdistus.

75€

 

 

THE MAN Elvyttävä hoito

Ikääntymistä ehkäisevä hoito erityisesti vanhenevalle ja väsyneelle iholle. Edistää ihon kiinteyttä. Hoito alkaa alkupuhdistustuksella ja kirkastavalla kuorinnalla. Elvyttävä naamio antaa iholle miellyttävän raikkaan tunteen tehden siitä välittömästi kiinteämmän ja sileämmän. Hoitoon sisältyy myös rentouttava sormenpääpainanta –hieronta.

85€

 


YOUTH VENOM
Youth Venom on uusi intensiivinen hoito ilmejuonteisiin sekä syviin juonteisiin. Hoito rentouttaa, täyttää ja tasoittaa. Hoitokokonaisuus valitaan sen mukaan, mikä on ihon sen hetkinen tarve. Onko kyseessä Dynaamiset juonteet eli ilmejuonteet vai Staattiset juonteet eli ikäjuonteet. Ilmejuonteet muodostuvat ajan myötä kasvojen lihaksiston toistuvien liikkeiden lopputuloksena ja ne näkyvät lihassyiden mukaisesti.

 

Hoidon tarkoituksena on rentouttaa lihaksia, jotta jännitys vapautuu ja ihosta tulee rentoutuneempi. Ikäjuonteet syntyvät, kun vuosien myötä kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa muodostuu vähemmän ja ihon tukirakenne heikkenee. Tätä ikääntymisprosessia voi nopeuttaa ulkoisten tekijöiden toiminta (erityisesti auringonvalo, valoikääntymisen vuoksi) sekä vapaat radikaalit. Hoidossa keskitytään ihon tasoittamiseen, täyttämiseen, elastisuuteen, elvyttämiseen.


Seerumi, jota hoidossa käytetään on uniikki ja vallankumouksellinen tieteellinen löytö. μ-CONOTOXIN III on yksi pelätyimmistä myrkyistä maailmassa, kyseessä on Conus –kotilon tuottama myrkky. Se eliminoi ikääntymisen merkit, vähentää juonteiden syvyyttä – myös syvimpien juonteiden ja ilmejuonteiden osalta. Inspiraationa yhdisteelle on lääketieteellisten alojen tutkimuksen viimeisimmät löydökset uusista ja tehokkaista aktiivisista ainesosista.

 

Yhdiste on jäljitelmä, joka on tehty laboratoriossa käyttäen edistyksellistä genomista teknologiaa: synteettinen eristetty molekyyli, jättäen pois myrkyn haitalliset ja vaaralliset vaikutukset. Tuotteen valmistuksessa ei käytetä meriperäisiä tai eläinperäisiä aineita. Sen 3D relaxing action –vaikutuksen ansiosta se auttaa rentouttamaan ihon mikro-supistukset ja vähentämään jopa syvimpien ja pysyvämpien juonteiden määrää, volyymiä ja syvyyttä.

 

Hoito suositellaan sarjahoitona, 4 hoitoa, kerran viikossa.

Ennen hoitojakson aloittamista tärkeää tehdä syväpuhdistava Detox kasvohoito.

159€

SILMÄN- JA HUULTENYMPÄRYSHOITO

Nopeavaikutteinen hoito, joka virkistää silmänympärysaluetta ja väsyneitä silmiä sekä kosteuttaa huulia.

Tasoittaa pieniä juonteita sekä parantaa mikroverenkiertoa silmän- ja huultenympärysiholla. Hellävaraisen laktobionihappokuorinnan, seerumin ja naamion yhteisvaikutukset antavat kirkkaan heleän lopputuloksen. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin.

30€

PERFECTION ABC

Uudistava ja kiinteyttävä hoito aikuiselle iholle.

Antioksidanttisen hoidon ytimenä on sekoitus aktiivisia raaka-aineita, jotka on tarkasti valittu kuhunkin tuotteeseen. Ne vahvistavat ihon suojamekanismeja ja stimuloivat ihon uusiutumista, taistellen ihon ikääntymisen merkkejä, valoikääntymistä ja stressiä vastaan. Hoidossa vaikuttavat astaksantiini, biotiini ja C-vitamiini tasoittavat ihoa tehden siitä kirkkaan.

Hoito suositellaan sarjahoitona, 3-4 hoitoa, kerran viikossa.

100€

LIFTING

Hoito niille, jotka kieltäytyvät antamasta ajan rasittaa kasvonpiirteitään juonteilla ja veltostuneella iholla.

Hoidossa käytetään kuorinnan sijaan kahta eri kasvonaamiota, jotka uudistavat ja kiinteyttävät ihoa. Hoidon hieronnan tavoitteena on edistää syvää lymfanestekiertoa. Sillä on myös anti-age–vaikutus sen sisältämän muinaisen ihon hierontamenetelmän ansiosta. Lisäksi hierontaliikkeet aikaansaavat tehokkaan kohottavan vaikutuksen, parantavat ihon hapenottokykyä sekä poistavat nesteitä. Lopputuloksena kaunis, elinvoimainen iho.

 

Hoito suositellaan sarjahoitona, 4 hoitoa, kerran viikossa. 

120€

WHITELIGHT

Pigmenttimuutoksia vaalentava hoito. Valittavana kolme hoitovaihtoehtoa.

Vaalentaa ja kirkastaa ihoa. Ennaltaehkäisee ja hoitaa pigmenttimuutoksia samalla sisältäen voimakkaan anti-age vaikutuksen. Bioelvyttää ja uudelleen harmonisoi melaniinin tuotantoa tehden ihonsävystä tasaisen ja kauniin.

Hoidot suositellaan sarjahoiton, 3-4 hoitoa, kerran viikossa.

Kirkastava hoito 90€

Hoito pigmenttimuutoksiin 110€

Anti-Age -hoito pigmenttimuutoksiin 130€

Diego Dalla Palma RVB SKINLAB
Diego dalla palma professional RVB SKINLAB on italialainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät RVB:n pitkä työ kauneuden parissa ja diego dalla palman tyylikäs ulkonäkö. Kun nämä kaksi yhdistetään, syntyy uusi tapa luoda kauneutta.
Hoitolinjan ajatuksena on solutasapaino. Solumyrkkyjen ja muiden haitallisten aineiden takia solut ovat "tukossa" eivätkä pysty kommunikoimaan kunnolla keskenään ja toimimaan optimaalisesti. Tuotelinjat ovat selkeitä ja tärkeänä osana ovat raaka-aineet, jotka ovat mahdollisimman puhtaassa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Näin ihosi saa parhaan hyödyn. Tulokset voit nähdä jo ensimmäisen hoidon jälkeen ja haluat kokea tämän tunteen – aina uudelleen.

DETOXIFYING ESSENTIAL CONCENTRATE
Kestosuosikki tuote! Seerumi kirkastaa ihoa sekä tekee siitä raikkaan tuntuisen ja näköisen. Se palauttaa tasapainon ja saa uutta energiaa toksiinien (ilman saasteet, stressi ja vapaat radikaalit) väsyttämään ihoon. Tämän jälkeen iho pystyy ottamaan vastaan helpommin muita kauneushoitotuotteita. Alfalipoiinihappo, joka on voimakas antioksidantti, stimuloi solujen elinvoimaisuutta ja taistelee kiinteyden ja elastisuuden menetystä vastaan. Sisältää 64 vaikuttavaa ainesosaa, mm CELL DETOXIUM, 51+3 HYALU COMPLEX™, koentsyymi Q10, alfalipoiinihappo, C- ja E-vitamiini. Tuotetta suositellaan aina kuuriluontoisesti. Käytetään iltaisin puhtaalle iholle yövoiteen alle.

THE MAN
Oma hoito sekä tuotelinja miehille. THE MAN on vastaus miesten haluun pitää huoli omasta tyylistään säilyttäen ihon hyvinvointi pitkäaikaisesti. Linjassa on oikea tuote jokaiseen tyyliin.Tuotteiden päävaikuttava raaka-aine on patentoitu CELLACTIVE™-MEN. Se suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä, korjaa päivittäisiä vaurioita (parranajosta aiheutuvat pienet haavaumat), vahvistaa suojabarriäärin rakennetta, elvyttää solujen toimintaa sekä kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti.

YOUTH VENOM SEERUMI
Seerumi on erittäin tehokas silottava tiiviste, se rentouttaa, täyttää sekä silottaa. Tuote on vastamyrkky juonteille, sillä on intensiivinen vaikutus. Sisältää paljon μ-CONOTOXIN III –yhdistettä. Patentoitu neuropeptidi, joka on jäljitelmä myrkystä, joka on peräisin Conus-kotilon tappavasta lamaavasta myrkystä. Sen erityinen kliinisesti todistettu tehokkuus ja 3D relaxing action-vaikutus auttaa rentouttamaan kasvojen mikrojuonteet ja vähentämään juonteita näkyvästi. Sen nopeasti imeytyvä koostumus antaa välittömän tunteen pehmeästä ja kiinteämmästä ihosta.Tuote sisältää: μ-CONOTOXIN III, glykaani, jojoba second skin, hyaluronihappo.

UNIVERSAL REPAIRING OIL 7 IN 1
Tuote muodostuu hienostuneista luonnollisista ainesosista ja sopii hyvin myös odottaville äideille ja lapsille. Tuotteessa 99,4% luonnollisia öljyjä! Öljy elastisoi, korjaa, ravitsee, ehkäisee ikääntymistä ja raskausarpia, pehmentää arpia ja siloittaa ihoa. Tuote koostuu 7 arvokkaasta kasviöljystä: Acai, Buriti, Argan, Grass foam , Sweet almond, Karitè, Rice. Tuotteen väri on peräisin öljyjen ja astaksantiinin luonnollisista väreistä. Tuotteen repair oil complex on syntynyt edistyksellisestä yhdistelmästä luonnollisia öljyjä, joilla on ravitsevia, pehmentäviä ja korjaavia ominaisuuksia. Niiden vaikutus tekee kasvoista, vartalosta ja hiuksista äärimmäisen silkkiset, pehmeät ja ravitut.
Astaksantiini on uuden sukupolven voimakas antioksidantti, joka suojaa vapailta radikaaleilta ja uudistaa vahingoittunutta ihoa, voimistaen kollageeni- ja elastiinisäikeitä ja niiden kimmoisuutta tavoitteena kimmoisampi, ravitumpi ja vahva iho. Tuote ei sisällä vaseliiniöljyjä, silikoneja tai muista synteettisiä öljyjä, säilöntäaineita, väriaineita tai hajuste-allergeenejä.

RVB LAB

The Make-Up


RVB LAB meikkilinja koostuu tärkeimmistä, keskitetyistä tuotteista ja muodikkaiden värien paleteista joilla saavutetaan ilme jokaiseen hetkeen ja tarkoitukseen. Korkealaatuiset tuotteet parhailla koostumuksilla luovat tuloksia, jotka ovat vertaansa vailla. Kaikkein yksinkertaisimmasta aina ammattimaisen tarkkaan saakka.


Meikkilinja jossa ihonhoitomaailman tarpeet ja diego dalla palma milanon visio yhdistyvät.  

 

 

Päivämeikki 60€

Iltameikki 70€ 

Häämeikki (sis.koemeikin) 140€
 


KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

Uudet 100€

Huolto alk.60€

 


SOKEROINNIT

Sääret 30€

Reidet 40€

Sääret+Reidet 60€

Bikinilinja 30€

Brassi  (Vain naisille) 80€

Kainalot 25€

Bikini + Kainalot 45€

Käsivarret 30€

Koko kädet 40€

Yläselkä 30€

Alaselkä 40€

Koko selkä 60€

Rinta/Vatsa 40€

Kasvot 40€

Ylähuuli 10€

Leuka 15€

 


KESTOVÄRJÄYKSET

Ripset & Kulmat (sis. muotoilun) 30€

Ripsien kestovärjäykset 15€

Kulmien kestovärjäykset 15€

Kulmien muotoilu 10€

Kestovärjäykset hoidon yhteydessä 20€

24-HOUR MATIFYING ANTI-AGE CREAM
Kiiltelevä iho, laajenneet ihohuokoset ja epäpuhtaudet eivät ole vain nuoren ihon ongelmia, vaan ne voivat tulla myös aikuiselle. Tämä on täydellinen tuote juonteiden, pigmenttimuutosten, laajentuneiden ihohuokosten ja epätasaisen ihonvärin hoitoon. Päivä päivältä voide parantaa ihon sävyä, tekee siitä elastisemman ja kiinteämmän sekä antaa sille pehmeyttä ja tasaisuutta. Erityisen talia imevän rakenteensa ansiosta se antaa iholle pitkäaikaisen mattapinnan ja soveltuu hyvin meikin alle.

Espace Beauty hoidot & hinnasto

Hinnat sis. alv 24%. Peruuttamattomista tai saman päivän aikana peruutetuista ajoista laskutamme 70% varatun palvelun hinnasta. 

bottom of page